RECARO’s 2021 kollektion

De prisvindende Guardia, Zero.1 og Young Sport Hero er blevet opgraderet til et nyt årti.

Igennem en årrække har navne som Guardia, Zero.1 og Young Sport Hero været synonym med høj kvalitet, sikkerhed og komfort. I 2021 lancerer RECARO efterfølgerne til de populære modeller, når stole stolene Avan, Kio, Salia, Tian og Mako rammer markedet.

Videreudvikling af markedsledende prisvindere
Stolene er videreudviklingen på den roste og prisvindende serie fra midt 10’erne – nu med opgraderinger i form af øget fokus på lufttilstrømning, nye stofmaterialer og de seneste sikkerhedsteknologier – og nu i en opgraderet model til 2021.

Den nye linje er ikke gået ubemærket hen. Således har de nye modeller vundet internationale designpriser som Plus X Award, IF’s Designpris og German Design Award – og i den seneste FDM-test var vores Mako Elite 2 blandt de absolutte topscorere af anmeldte stole.

0-3 år

Recaro Salia og Salia Elite

Med en RECARO Salia starter køreturen altid med et smil. Både for forældre og barn.

RECARO Salia er autostolen til den kvalitetsbevidste forælder, som ikke kun vil passe på sin ”guldklump” med den højeste sikkerhedsstandard (I-Size), men også ønsker at gøre det hele lidt lettere og smartere for sig selv. Med RECARO Salia 360 graders rotations-funktion får du som forælder mulighed for at placere dit barn korrekt i autostolen uden at skulle bøje og strække dig selv i akavede positioner, som kan give problemer med ryggen resten af dagen.

RECARO Salia kombinerer de prisvindende designs fra RECARO Kids andre autostole med lidt ekstra luksus for den kvalitetsbevidste forælder.

Salia Elite er drejestolen, der kombinerer det bedste fra den klassiske, transportable spædbørnsautostol med komforten fra en drejestol. Den nyskabende infant carrier kan løftes ud af stolen sammen med barnet – og kan endda monteres på klapvognen.

0-1½ år

Recaro Avan - Prisvindende komfort til de allermindste

Med Avans unikke kombination af førsteklasses sikkerhed, komfort og design, får du den ultimative køreoplevelse for den lille ny. Uanset om den sikres med RECARO’s I-Size base eller ved hjælp af bilens sikkerhedssele, er din baby optimalt beskyttet i bilen med en RECARO Avan.

Avan vandt i 2020 prisen som Årets Produkt ved Plus X Awards, verdens største og mest anerkendte prisuddeling i innovation indenfor teknologi, sport og livsstil.

Juryen skrev blandt andet, at:

“Avan fra Recaro Kids sætter høje standarder indenfor kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed. De luksuriøse tekstiler er omhyggeligt fabrikeret. De smarte åbninger i den ydre skal og netmaskerne i sædestoffet garanterer en kontinuerlig luftcirkulation. Med det patenterede Hero-bælte bliver babyen nemt og sikkert fastspændt. Når du frigør babyen flipper det intelligente bæltespænde automatisk fremad, så du sikres, at barnet ikke sidder på det.”

Prisvindende kombination op til 4 år

RECARO Avan og Kio vandt prisen for Årets Produkt ved Plus X Award i 2020 – og derfor har vi lavet en pakkeløsning, hvor du får begge autostole og den brugervenlige I-size-base til en, samlet pris. 

På den måde er du sikret den ultimative kombination af sikkerhed, komfort og innovativt design til den første vigtige periode af dit barns liv.

1-4 år

Kio - når den lille opdagelsesrejsende er klar til større eventyr

Kio er RECAROs prisvindende autostol, der anvender samme I-size-base som lillebror-stolen, Avan, til de helt små.

Kio er ergonomisk designet til at matche de mindre børn i alderen fra 3 måneder og op til 4 år. Kio har i 2020 sammen med Avan vundet prisen som “Årets Produkt” ved Plus X Awards, verdens største og mest anerkendte prisuddeling i innovation indenfor teknologi, sport og livsstil.

Om Kio skrev juryen blandt andet:
“Kio fra Recaro Kids installeres let i bilen med et enkelt klik. Det garanterer en ideel sikkerhed. Designet med skulderpuder, skulderseler og hovedstøtte fra det patenterede Hero selesystem forhindrer selen i at dreje og flytte sig og gør det nemt at spænde barnet korrekt fast. Et kompakt selespænde, et 5-punkts selesystem og den justérbare hovedstøtte tilføjer yderligere til funktionaliteten.”

0-4 år

Celona kombinationsstel - en klapvogn til alle situationer

Celona er en ny form for klapvogn – ja, faktisk er det ikke en klapvogn, men et stel, som du kan tilpasse til lige nøjagtig den situation du og dit barn står i.

Med et væld af forskellige kombinationsmuligheder kan Celona tilpasses enhver tur ud i livet – om det er en gåtur i det dejlige sommervejr, en lur i den kolde årstid eller en køretur til bedsteforældrene

På få sekunder monterer og afmonterer du de forskellige sidde- og liggemuligheder på Celona-stellet – og du kan endda montere Avan-autostolen eller Salia Elites babylift direkte på stellet, så dit barn ikke behøver flyttes ud af sin trygge autostol, når bilturen stopper.

Celona vandt i 2021 German Design Award for sin innovative nytænkning af klapvognsdesignet.