RECARO 2021 modeller

RECARO’s 2021 kollektion

De prisvindende Guardia, Zero.1 og Young Sport Hero er blevet opgraderet til et nyt årti.

Igennem en årrække har navne som Guardia, Zero.1 og Young Sport Hero været synonym med høj kvalitet, sikkerhed og komfort. I 2021 lancerer RECARO efterfølgerne til de populære modeller, når stole stolene Avan, Kio, Salia, Tian og Mako rammer markedet.

Videreudvikling af markedsledende prisvindere
Stolene er videreudviklingen på den roste og prisvindende serie fra midt 10’erne – nu med opgraderinger i form af øget fokus på lufttilstrømning, nye stofmaterialer og de seneste sikkerhedsteknologier – og nu i en opgraderet model til 2021.

Faktisk har Avan og Kio til de mindre børn allerede vundet prisen som årets produkt ved den internationale prisuddeling, Plus X Award. Og Tian er netop blevet udpeget som vinderen i kategorien ”Excellent Product Design”

Salia: Den eksklusive autostol, der passer på både barn og forældre.

Med en RECARO Salia starter køreturen altid med et smil. Både for forældre og barn.

RECARO Salia er autostolen til den kvalitetsbevidste forælder, som ikke kun vil passe på sin ”guldklump” med den højeste sikkerhedsstandard (I-Size), men også ønsker at gøre det hele lidt lettere og smartere for sig selv. Med RECARO Salia 360 graders rotations-funktion får du som forælder mulighed for at placere dit barn korrekt i autostolen uden at skulle bøje og strække dig selv i akavede positioner, som kan give problemer med ryggen resten af dagen.

RECARO Salia er kombinerer de prisvindende designs fra RECARO Kids andre autostole med lidt ekstra luksus for den kvalitetsbevidste forælder.

Avan - Komfort og sikkerhed til de allermindste

Avan er RECARO’s prisvindende autostol til de helt små.

Med Avans unikke kombination af førsteklasses sikkerhed, komfort og design, får du den ultimative køreoplevelse for den lille ny. Uanset om den sikres med RECARO’s I-Size base eller ved hjælp af bilens sikkerhedssele, er din baby optimalt beskyttet i bilen med en RECARO Avan.

Avan vandt i 2020 prisen som Årets Produkt ved Plus X Awards, verdens største og mest anerkendte prisuddeling i innovation indenfor teknologi, sport og livsstil.

Juryen skrev blandt andet, at:

“Avan fra Recaro Kids sætter høje standarder indenfor kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed. De luksuriøse tekstiler er omhyggeligt fabrikeret. De smarte åbninger i den ydre skal og netmaskerne i sædestoffet garanterer en kontinuerlig luftcirkulation. Med det patenterede Hero-bælte bliver babyen nemt og sikkert fastspændt. Når du frigør babyen flipper det intelligente bæltespænde automatisk fremad, så du sikres, at barnet ikke sidder på det.”

Kio - når den lille opdagelsesrejsende er klar til større eventyr

Kio er RECAROs prisvindende autostol, der anvender samme I-size-base som lillebror-stolen, Avan, til de helt små.

Kio er ergonomisk designet til at matche de mindre børn i alderen fra 3 måneder og op til 4 år. Kio har i 2020 sammen med Avan vundet prisen som “Årets Produkt” ved Plus X Awards, verdens største og mest anerkendte prisuddeling i innovation indenfor teknologi, sport og livsstil.

Om Kio skrev juryen blandt andet:
“Kio fra Recaro Kids installeres let i bilen med et enkelt klik. Det garanterer en ideel sikkerhed. Designet med skulderpuder, skulderseler og hovedstøtte fra det patenterede Hero selesystem forhindrer selen i at dreje og flytte sig og gør det nemt at spænde barnet korrekt fast. Et kompakt selespænde, et 5-punkts selesystem og den justérbare hovedstøtte tilføjer yderligere til funktionaliteten.”

Minder I aldrig glemmer

Fordi alting er bedre, når man gør det sammen.

Om det bare er en smut forbi bedsteforældrene eller en ferietur gennem Europa, så er det vigtigt, at hele familien har det sjovt og godt sammen - hele vejen.

RECARO autostole lever ikke bare op til de højeste sikkerhedsstandarder - de er skabt til en behagelig rejse med barnets komfort og behov i centrum. Det betyder, at I får de bedste forudsætninger for en god tur ud i verden med familien i fokus.

RECARO for dine børns sikkerhed og komfort

RECARO er med hele vejen. Fra I forlader fødegangen for første gang, til de alt for store unger pludselig fylder bagsædet op. Vores mission er at sikre, at din familie kan rejse ud og opleve verden uden bekymringer om sikkerhed, ergonomi og stil
- den del klarer vi.

RECARO autostole er en unik kombination af de absolut højeste sikkerhedsstandarder, den mest simple montering, håndtering og ergonomi for både barn og forældre. Autostolene fra RECARO er af den velkendte ekstremt høje og prisvindende tyske kvalitet, og holder derfor i mange år.

Fri fragt - Hurtig levering

Fragten er ALTID gratis hos Recaro Kids. Bestiller du før klokken 12, sender vi dine varer i dag, så du har dem indenfor 48 timer.

Sikker online betaling

Vi bruger en sikker SSL-forbindelse så al trafik mellem din computer og vores website er krypteret. Selv hvis du skulle være på et usikkert netværk, kan ingen lytte/se med på dine data, når du handler hos os.

GRATIS Retur - Reklamation

Det er hurtigt, simpelt og GRATIS at få returneret eller reklameret over dit RECARO produkt.

De mest populære produkter lige nu

Her er et udvalg af de mest populære produkter i vores webshop:

Hvad er I-size standarden?

I-size standarden er den nyeste og højeste sikkerhedsstandard indenfor autostole. Hvis din autostol er I-size certificeret, er du sikret, at dit barn sidder så sikkert som muligt.

I-size er en gentænkning af sikkerheden og opdeler børn efter højde – ikke kilo. Det betyder, at der tages hensyn til både de tynde, høje børn og dem, der er ekstra godt i stand i stedet for at skære alle over en kam.

I-size lægger desuden vægt på, at man beholder barnet bagudvendt så længe som muligt, da det højner sikkerheden for barnets ryg, nakke og bryst betragteligt i tilfælde af uheld.

Derudover gør følgende sig gældende, når det kommer til I-size:

  1. I-Size giver en en langt bedre trykfordeling, og fører det meste af trykket VÆK fra nakken/ryg regionen, hvilket giver barnet en langt større beskyttelse i tilfælde af en side/frontal kollision.
  2. I en I-size stol skal barnet kunne sidde bagudvendt indtil 15 måneder, i stedet for 9 måneder, som tidligere var standarden.
  3. I-Size benytter ISOFix system. Det betyder, at stolen er i direkte kontakt med bilens chassis, så trykket fordeles mere jævt. Derudover betyder det, at du ikke kan installere stolen forkert, så længe du sikrer, at indikatorerne på basen er grønne.
  4. I-Size passer ind i alle biler, som har ISOFix. Du kan dog opleve, at det kan blive lidt trangt med de helt små biler, da I-size stole helt generelt er lidt større, grundet den øgede sikkerhed.

Tag på opdagelse sammen som familie

Prisvindende pakkeløsninger, der får jer godt kørende:

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt Os

Vi er klar til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp, så udfyld formularen eller send os en email på adressen til herunder.

Telefon/E-mail:

+45 20 77 77 24
krm@innoseat.dk

Adresse:

Innoseat A/S
Hasselager Centervej 26,
8260 Viby J.
CVR: 40958096

Send os din besked