HELE Pakken – Op til 4 år

Tilbud

HELE Pakken – Op til 4 år

DKK 13.599,00 DKK 9.500,00

Den ultimative transport-pakke! – op til 4 år

Nu lancerer RECARO Kids den ultimative pakke til de aktive børn og forældre, der elsker at komme afsted på tur! Fra autostol til klapvogn, lift og endda en klapvognslift – her er pakken, der sørger for, at I altid har udstyret i orden – lige meget temperatur, vejr og om det er tid til opdagelse eller en lur.

Med vores prisvindende autostol-kombination af Avan og Kio + I-size-base får du sikkerhed og komfort i verdensklasse i barnets første 4 år. Det kombinerer vi med den innovative Celona-klapvogn, der med sit klapvognssæde, lift og letlift giver dit barn den ultimative komfort, når familien forlader bilen og tager på tur. 

Starter turen i bilen kan guldklumpen kan i øvrigt trygt sove videre i sin Avan-spædbørnsstol, når I kommer frem – for med de smarte adaptere kan i med et klik nemt montere autostolen på klapvognsstellet, så I slipper for at forstyrre den lille.

Alle transportbehov udenfor barnevognen dækket i en, enkelt, luksuriøs pakke, der både er komfortabelt og nemt for barn og forældre. Så bliver det ikke nemmere.

På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HELE Pakken – Op til 4 år”

Recaro Letlift – PrimeRECARO Autostolsbeskytter
Har du nogen spørgsmål?

Kontakt Os

Vi er klar til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp, så udfyld formularen eller send os en email på adressen til herunder.

Telefon/E-mail:

+45 20 77 77 24
krm@innoseat.dk

Adresse:

Innoseat A/S
Hasselager Centervej 26,
8260 Viby J.
CVR: 40958096

Send os din besked