Recaro Tian Elite – Prime

9 – 36 kg | 9 måneder – 12 år | ECE gruppe 1/2/3

Tian Elite – luksusstolen med eget lydsystem

Tian Elite er den perfekte stol til den lange køretur ud i verden eller hjem til bedsteforældrene. Udover at sørge for, at barnet sidder sikkert og komfortabelt har Tian Elite sit eget lydsystem, hvilket betyder, at barnet kan se og høre sine yndlingsvideoer, -film og sange, uden at mor og far nødvendigvis behøver at skulle lægge øre til det hele. Lydsystemet kobles nemt sammen med barnets smart-devices ved hjælp af det medfølgende minijack-kabel – og placeringen af højtalerne i hovedstøtten hjælper endda til at sikre, at barnets hoved altid er i den mest optimale position rent sikkerhedsmæssigt.

Tian Elite installeres nemt med bilens sikkerhedssele – og har derudover seatfix, så stolen holdes på plads, når barnet sidder med bilens sikkerhedssele – og med en vægt på kun 8,6 kilo, kan stolen nemt flyttes over i eksempelvis bedsteforældrenes bil, uden at det går ud over ryggen. Med Tian Elites patenterede HERO-sele, er du altid sikret, at barnets sele sidder korrekt, så sikkerheden er den højest mulige.

International Prisvinder

Tian Elite er netop blevet udråbt som vinder af IF’s Design Award 2021, en international pris med et dommerpanel bestående af mere end 1000 eksperter fra hele verden. Derudover vandt Tian Elite tidligere på året German Design Award 2021 i kategorien “Excellent Product Design” til børn og babyer – og har fået 4 stjerner i den europæiske ADAC-test, som blandt andet Tænk og FDM bruger.

       

En af grundene til, at Tian Elite har vundet prisen for “Excellent Product Design” er, at den passer godt på dit barn hele vejen fra 9 og op til 36 kg, hvor barnet må sidde med bilens egen sele.

Det kan den, fordi den faktisk er to stole i en. Når barnet runder 18 kg og er klar til at sidde med bilens egen sele, kan man nemlig på få minutter omdanne stolen og gemme de monterede HERO-seler væk. Så er stolen klar til dit “store barn” – helt op til de er klar til at sidde uden autostol. Dermed slipper du også for at investere i en ekstra stol eller siddepude.

 

Pssssst! Vejer dit barn allerede 18 kg., er mere end 100 cm høj/3 ½ år gammelt og klar til at sidde med bilens egen sele (ligesom mor og far)?

Så tag et kig på den prisvindende Mako Elite – den har de samme fordele, som en Tian (sikkerhed, komfort, lydssystem), men er lige en tand billigere, fordi den ikke har HERO-selerne til de mindre børn. Og så har den faktisk lige fået 5 stjerner i FDM’s test af autostole – og den vandt den faktisk IF’s Design Award i 2020.

kr. 2.350,00 Inkl. moms

Recaro Tian Elite – Prime

Beskrivelse

 

Recaro autostol – Tian Elite – Den eksklusive autostol med eget lydsystem

 

installations system

Universel Installation

Recaro autostol Tian Elite installeres nemt og hurtigt med bilens trepunktssele – og når barnet bliver for stort til at bruge de medfølgende hero-steler og skal bruge bilens sele, kan man anvende stolens seatfix til at holde stolen

på plads. Tian Elite er et fleksibelt sæde, der kan bruges i alle biler.

Beskrivelse af autostol med justérbare ryglæn

Et sæde, der vokser med barnet

Med en Recaro autostol Tian Elite behøver du aldrig skifte barnesæde igen. Det justérbare ryglæn med integreret hovedstøtte kan hæves og passer til børn op til 12 år – indtil de må sidde med bilens egen sele.

Beskrivelse af letvægts autostol

Let og nem at flytte

Med en vægt på kun 8,6 kg. kan en Recaro autostol Tian Elite hurtigt løftes ud af bilen, flyttes og geninstalleres senere eller i en anden bil. Det betyder, at du hurtigt kan gøre plads til lidt passagerer af den lidt ældre slags eller

flytte stolen over i bedstemor eller bedstefars bil.

Recaro Tian Elite lydsystem

Integreret lydsystem

Med integrerede højtalere i hovedstøtten kan barnet høre musik, se film eller spille spil på sine smartenheder, uden at far og mor nødvendigvis behøver lægge øre til det hele. Højtalernes placering betyder også, at barnet typisk

vil læne sig længere tilbage og dermed øge sikkerheden, fordi barnet sidder mere korrekt i sædet.

 

Tian Elite hero seler

Patenteret seleteknologi sikrer komforten

Med RECAROs patenterede Hero-seleteknologi bliver dit barn nemt og sikkert fastspændt i en Tian Elite autostol: Når barnet skal placeres i sædet, vippes selelåsen fremad og forbliver i denne position. På denne måde kan du

nemt sætte barnet på plads, uden at barnet kommer til at sidde på selelåsen. Det gør det sikkert, komfortabelt og hurtigt at spænde din baby i autostolen, uden først at skulle rode med selelåsen for at få den til at sidde rigtigt.

 

Beskrivelse af ventilations system i autostol

Luftventilation holder temperamentet i skak

Frisk luft gør alle glade. Ved at have små åbninger i den ydre skal og net i sædepolstringen, sørger Tian Elite for et kontinuerligt luftindtag, så barnets sæde er lige så tempereret som resten af bilen. På den måde bliver en tur på

en varm sommerdag ikke til en svedetur i et varmt sæde – og den lille opdagelsesrejsende kan holde humøret i top hele vejen hjem til bedstemor og bedstefar.

Forskellen på seatfix og Isofix

Recaro autostol Tian Elite har seatfix, hvilket ikke er det samme som isofix.

Isofix er en fastgørelsesmetode, der sikrer stolen, så man ikke behøver bruge bilens sele til at fastgøre stolen. Seatfix bruges til at fastholde stolens placering på sædet, når man samtidig bruger stolens sele, så stolen ikke flytter

sig på sædet under kørsel. Seatfix er altså ikke sikkerhedsgodkendt til alene at holde stolen fast, når man bruger stolens HERO-seler og derfor kan seatfix-beslagene først bruges, når man fjerner HERO-selerne og går over til at

bruge bilens egen sele til at fastspænde barnet. Når du bruger stolens HERO-seler skal du derfor fastspænde Tian-stolen med bilens sele.

Ønsker du fra start at bruge bilens sele til at fastholde barnet, kan vi anbefale dig at tage et kig på vores Mako Elite-stol. Den har den samme komfort og høje sikkerhed, som Tian Elite, men er billigere, da den ikke kommer

med RECARO’s patenterede HERO-seler til mindre børn.

 

Transformation af Tian Elite, når barnet skal sidde med bilens egen sele:

 

Select eller Prime?

I den nye Recaro Kids 2020 kollektion har du mulighed for at vælge mellem to forskellige stoftyper – Select og Prime.

Forskellen er udelukkende et valg mellem Recaros sædvanlige høje stofkvalitet og så den nye Prime, der tager stofkvaliteten til et nyt niveau.

Med Prime får du en stofkvalitet ud over det sædvanlige samt fine diskrete syninger.

Både Select og Prime er aftageligt og vaskbart stof.

 

BEMÆRK: Læs altid manualen inden vask.

 

Du kan læse mere om Recaro Kids HER!

Yderligere information

Vægt 1 kg
Højde

,