RECARO Avan + Kio + Base – Select

< 13 kg | 40 – 105 cm | max 4 år

Fra spædbarn til tumling (0-4 år) – få RECAROs prisvindende autostol-sæt i én, samlet pakke

Avan og Kio er RECARO’s prisvindende kombination af autostole til de helt små – og nu får du begge stole i en pakkeløsning med I-size-basen, der sikrer den absolut højeste sikkerhedsstandard indenfor autostole.

Med Avans unikke kombination af førsteklasses sikkerhed, komfort og design, får du den ultimative køreoplevelse for den lille ny. Tilpasset de strenge sikkerhedskrav for de helt små børn, er Avan den perfekte partner for den lille, ny opdagelsesrejsende, fra første køretur og indtil 18 måneder. Og når Avan bliver for lille, står storebror Kio klar til at tage over. Kio er ergonomisk designet til at matche de mindre børn i alderen fra 6 måneder og op til 4 år. Med det patenterede HERO-sikkerhedsbælte er du ikke bare sikret, at barnet sidder sikkert, men også at komforten for familiens yngste er i top.

Med kombinationen af Avan, Kio og I-size-basen får du et komplet sæt, der passer barnet helt op til 4 år og lever op til de højeste sikkerhedsstandarder indenfor autostole.

Prisvindende kombination

Avan og Kio vandt begge i 2020 prisen som Årets Produkt ved Plus X Awards, verdens største og mest anerkendte prisuddeling i innovation indenfor teknologi, sport og livsstil.

Jurien skrev blandt andet i udnævnelsen, at:

“Avan fra Recaro Kids sætter høje standarder indenfor kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed. De luksuriøse tekstiler er omhyggeligt fabrikeret. De smarte åbninger i den ydre skal og netmaskerne i sædestoffet garanterer en kontinuerlig luftcirkulation. Med det patenterede Hero-bælte bliver babyen nemt og sikkert fastspændt. Når du frigør babyen flipper det intelligente bæltespænde automatisk fremad, så du sikres, at barnet ikke sidder på det.”

“”Kio fra Recaro Kids installeres let i bilen med et enkelt klik. Det garanterer en ideel sikkerhed. Designet med skulderpuder, skulderseler og hovedstøtte fra det patenterede Hero selesystem forhindrer selen i at dreje og flytte sig og gør det nemt at spænde barnet korrekt fast. Et kompakt selespænde, et 5-punkts selesystem og den justérbare hovedstøtte tilføjer yderligere til funktionaliteten.”

   

kr. 4.870,00 Inkl. moms

RECARO Avan + Kio + Base – Select

Beskrivelse

 

Recaro Avan + Kio I-Size

Fleksibelt kombinationssystem

Med RECARO’s I-Size-base installeres både Recaro Avan + Kio i bilen med et enkelt klik. Ved at kigge på de brugervenlige indikatorer, ved du med det samme, om stolen er korrekt installeret og klar til afgang. På den måde er dit barn sikret en behagelig køretur de første år, uden at det bliver en dyr fornøjelse for mor og far.

Recaro ventilations system

Unik ventilationsløsning

Frisk luft gør bare bilturen bedre. Med RECARO’s unikke luftcirkulationssystem, reguleres lufttemperaturen naturligt i takt med resten af bilen. Det sikres via lufthuller i den ydre skal og ventilerende indlæg i selve sædet, som muliggør kontinuerlig luftcirkulation.

Den højeste standard af komfort og velvære er en selvfølge med RECARO, uanset om familien er på smuttur til bedsteforældrene eller på de lange ture sydpå om sommeren. På denne måde holdes de små opdagelsesrejsende altid i det bedste humør under hele køreturen.Recaro Hero seler

Patenteret seleteknologi

Med den patenterede HERO-sele, får du en enkel og sikker fastspænding, som holder den lille på plads uden at stramme eller gnave. Når babyen skal placeres i stolen, vippes selelåsen fremad og forbliver i den position, indtil du har spændt selen fast. På denne måde bliver det let at sætte barnet på plads, uden at barnet sidder på selelåsen, og du kan hurtigt spænde baby fast i autostolen sikkert og komfortabelt.Recaro Avan+ Kio side kollision

Avanceret sidebeskyttelse (ASP)

De aftagelige sidebeskyttere kan hurtigt og enkelt fastgøres på børnesædet. I tilfælde af sidekollision reducerer ASP-beskytterne den kraft, der vil påvirke barnet. For at opnå den maksimale beskyttelse anbefaler vi derfor altid, at du installerer sidebeskyttelse på dørsiden i enhver bil, hvor du transporterer dit barn.

Recaro Avan + Kio klapvogn

Recaros unikke kombinationssystem

Det er sjældent, at et eventyr ud i verdens slutter i bilen – derfor er RECARO’s produkter designet, så de kan bruges sammen – også når der skiftes transportmiddel. Ved hjælp af Recaros adapter til klapvogne, er det muligt at foretage et hurtig og skånsomt skift fra bil til gåtur, uden at barnet vågner. Det giver dig mulighed for at komme videre med dagens gøremål, uden at skulle flytte rundt på den lille og risikere at afbryde skøndhedssøvnen.

 

Det lavpraktiske: Recaro Avan + Kio

Fra fødslen til en højde på ca. 83 cm (ca. 15 måneder) kan spædbarnsautostolen Avan kun bruges bagudvendt. Den kan enten hurtigt og nemt klikkes på I-size-basen eller være fastgjort ved hjælp af køretøjets sikkerhedssele. Du kan bruge autostolen Kio til dit barn fra en højde på ca. 60 cm (ca. 3 måneder) eller med det ekstra indlæg allerede fra fødslen. Kio kan kun monteres i bilen ved hjælp af I-size-basen. Vi anbefaler at bruge autostolen bagudvendt så længe som muligt – gerne op til en højde på ca. 105 cm eller omkring 4 år. Når dit barn er ca. 16 måneder gammel, kan du også bruge autostolen fremadvendt, men vi anbefaler at den bruges bagudvendt så længe som muligt. Det giver den sikreste rejse – både de lange og de korte.

 

 

Select/Prime

I den nye Recaro Kids 2020 kollektion har du mulighed for at vælge mellem to forskellige stoftyper – Select og Prime.

Forskellen er udelukkende et valg mellem Recaros sædvanlige høje og prisvindende stofkvalitet og så den nye Prime, der tager stofkvaliteten til et nyt niveau.

Med Prime får du en stofkvalitet ud over det sædvanlige samt fine diskrete syninger.

Både Select og Prime er aftageligt og vaskbart stof.

BEMÆRK: Læs altid manualen inden vask.

Læs mere om Recaro Kids HER!

Yderligere information

Vægt 1 kg
Alder

,

Højde

, ,

Vægt

,