RECARO i-Size Base til Avan og Kio

I-size-base til de prisvindende Avan/Kio

I-size-basen til Avan- og Kio-autostolene gør det nemt og sikkert at montere autostolen i bilen – hver gang.

De prisvindende autostole bliver med et enkelt klik moteret. På basens indikatorer, kan du hurtigt se, om alle “lamper er grønne”, som betyder, at I er klar til at køre.

Brancheledende sikkerhed indtil 4 år

Med kombinationen af Avan og Kio og I-Size basen har du en brancheledende kombination af sikkerhed og komfort, fra første dag væk fra fødegangen til den lille purk alt for hurtigt er 4 år gammel og klar til en af de større stole.

kr. 1.290,00 Inkl. moms

Tilgængelig på restordre

RECARO i-Size Base til Avan og Kio

Beskrivelse

Nem og sikker – hver dag.

Avan/Kio Recaro I-size base gør spædbarnsautostolen Avan og autostolen Kio til en nem og sikker hverdagsledsager. Begge modeller kan prale af et praktisk modulopbygget system og en base, der kan forblive i køretøjet i hele brugsperioden. Takket være basen kan begge børnesæder monteres hurtigt og sikkert i enhver bil med kun et enkelt klik. Perfekt til det hurtige tempo i familielivet. Kombinationen af ​​base og autostol er et perfekt match, både teknisk og med hensyn til design.

Avan og Kio blev i 2020 udnævnt til Årets Produkt ved Plus X Awards, verdens største og mest anerkendte prisuddeling i innovation indenfor teknologi, sport og livsstil.

Jurien skrev blandt andet i udnævnelsen, at:

“Avan fra Recaro Kids sætter høje standarder indenfor kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed. De luksuriøse tekstiler er omhyggeligt fabrikeret. De smarte åbninger i den ydre skal og netmaskerne i sædestoffet garanterer en kontinuerlig luftcirkulation. Med det patenterede Hero-bælte bliver babyen nemt og sikkert fastspændt. Når du frigør babyen flipper det intelligente bæltespænde automatisk fremad, så du sikres, at barnet ikke sidder på det.”

Det lavpraktiske

Fra fødslen til en højde på ca. 83 cm (ca. 15 måneder) kan spædbarnsautostolen Avan kun bruges bagudvendt. Den kan enten hurtigt og nemt klikkes på Recaro I-Size-base eller være fastgjort ved hjælp af køretøjets sikkerhedssele. Du kan bruge autostolen Kio til dit barn fra en højde på ca. 60 cm (ca. 3 måneder) eller med det ekstra spædbarnsindlæg allerede fra fødslen. Vi anbefaler at bruge autostolen bagudvendt så længe som det kan lade sig gøre – gerne op til en højde på ca. 105 cm eller omkring 4 år. Når dit barn er ca. 16 måneder gammel, kan du også bruge autostolen fremadvendt, men vi anbefaler at den bruges bagudvendt så længe som muligt. Det giver den sikreste rejse – både de lange og de korte.

Læs mere om Recaro Kids HER!

Yderligere information

Vægt 1 kg