RECARO Mako Elite 2 – Select

15 – 36 kg | 3,5 år – 12 år | 100-150 cm

Mako Elite 2 er RECARO’s prisvindende stol til større børn, der skal have underholdning og komfort på turen

Selvom dit barn bliver større, skal sikkerheden fortsat være i top. Med Mako Elite 2, bliver dit barn i alderen ca. 3 til 12 år (fra barnet er cirka 1 meter og op) sikkert og godt beskyttet på alle køreture, uden at det bliver kedeligt.

RECAROs banebrydende og unikke integrerede lydsystem giver underholdning for barnet på de længere ture. Med højtalere i hovedstøtten sikrer du, at børnenes film, musik eller spil går tydeligt igennem, så I kan holde volumen på et fornuftigt niveau, både for barnets hørelse og forældrenes sjælero. Lydsystemet kobles nemt sammen med barnets smart-devices ved hjælp af det medfølgende minijack-kabel – og placeringen af højtalerne i hovedstøtten hjælper endda til at sikre, at barnets hoved altid er i den mest optimale position rent sikkerhedsmæssigt.

Mako Elites smarte luftcirkulationssystem kombineret med det åndbare stof sikrer komfort i verdensklasse, så temperaturen automatisk reguleres sammen med resten af bilen.

Vinder af iF’s Design Award 2020
Den innovative luftcirkulation og det unikke lydssystem, koblet med brancheledende sikkerhed, betød, at Mako Elite i 2020 vandt iF’s “Design Award” for bedste produkt.

Med 7298 produkter, der kæmpede om at vinde gunsten fra den 78-medlemmer store jury, har Mako Elite sat konkurrenterne til vægs og er den autostol konkurrenternes produkter måles op imod.

kr. 1.890,00 Inkl. moms

RECARO Mako Elite 2 – Select

Beskrivelse

Recaro Mako Elite 2 I-size

I-size sikkerhedsgodkendt

Når vi transporterer vores børn, er der en ting, vi ikke går på kompromis med: Sikkerheden. Recaro Mako Elite 2 opfylder de strenge sikkerhedsstandarder i overensstemmelse med UN R129, den højeste standard indenfor autostole.

Recaro Mako Elite 2 højtalersystem

Barnets første lydsystem

De integrerede højttalere i hovedområdet på børnesædet giver de små rejsende mulighed for at nyde det bedste inden for underholdning, uden at mor og far er tvangsindlagt til at lytte til barnets film, spil eller yndlingssang på repeat foran i bilen. På denne måde kan børnene læne sig tilbage og slappe af med god lyd, mens deres hoveder forbliver i den mest sikre position, hvis uheldet skulle være ude.

Unikt ventilationssystem

Frisk luft gør alle glade. Med RECARO Mako Elite 2 ´s unikke ventilationssystem sikres kontinuerlig luftcirkulation via lufthuller i den ydre skal og ventilerende indlæg i selve sædet. Komfort og velvære er en selvfølge med RECARO, uanset om familien er på en smuttur ud til bedstemor eller på de lange ture sydpå om sommeren. På denne måde holdes de små opdagelsesrejsende altid i det bedste humør på køreturen.

Avanceret sidebeskyttelse (ASP)

De aftagelige beskyttere kan fastgøres hurtigt og enkelt på børnesædet. I tilfælde af sidekollision reduceres den kraft, der ellers ville påvirke barnet. For at opnå den maksimale beskyttelse anbefaler vi altid at installere sidebeskyttelse på dørsiden i enhver bil.

Højdejusterbar nakkestøtte

En ergonomisk kropsholdning er meget vigtig, også for børn. Det højdejusterbare ryglæn med integreret nakkestøtte giver maksimal siddekomfort og understøtter en sund kropsholdning. Takket være den optimerede seleplacering øges sikkerheden på hver køretur, da selen altid sidder korrekt.

Smarte beskyttelsesvinger

Polstrede vinger i skulderhøjde tilpasser sig automatisk barnets højde og sikrer, at barnet sidder mere sikkert og behageligt i børnesædet. Det bedste er dog, at Smart Protection Wings vokser med barnet takket være det justerbare ryglæn – helt op til 12 år eller en højde på 150 cm.

 

 

Sikkerhedsfunktioner:

Siddeskum:

    Tilpasser sig perfekt til dit barns kropsform og giver den højeste grad af komfort – også på de længere køreture.

Justerbar benstøtte:

    Kan tilpasses dit barns størrelse og giver optimal support uanset alder og kropsform.

Adaptivt ryglæn:

    Ryglænet følger konturerne på dine bilsæder, for optimal sikkerhed og komfort.

ISOFIX fastgørelse:

    Hurtig og sikker montering samt optimal stabilisering af børnesædet i de fleste biler.

 

Select/Prime

I den nye Recaro Kids 2020 kollektion har du mulighed for at vælge mellem to forskellige stoftyper – Select og Prime.

Forskellen er udelukkende et valg mellem Recaros sædvanlige høje stofkvalitet og så den nye Prime, der tager stofkvaliteten til et nyt niveau.

Med Prime får du en stofkvalitet ud over det sædvanlige samt fine diskrete syninger.

Både Select og Prime er aftageligt og vaskbart stof.

BEMÆRK: Læs altid manualen inden vask.

Læs mere om Recaro Kids HER!

 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Farver

, , , , , , , ,