RECARO Salia 125 – Select

40 – 125 cm | Fra 0 – 7 år

Den nye og eksklusive autostol Recaro Salia 125, der passer på både barn og forældre, og nu med længere brugsperiode end tidligere set.

Recaro Salia 125 er nyeste skud på stammen hos Recaro Kids

Recaro Salia 125 er autostolen til den kvalitetsbevidste forælder, som ikke kun vil passe på sin ”guldklump” med den højeste sikkerhedsstandard (I-Size), men også ønsker at gøre det hele lidt lettere, billigere og smartere for sig selv. Med RECARO Salia 125 er brugsperioden udvidet og kan derfor bruges helt frem til barnet er blevet 125 cm. (ca. 7 år +/-)

Den velkendte 360 graders rotations-funktion får du også i en Salia 125. Dette giver forælder mulighed for at placere dit barn korrekt i autostolen uden at skulle bøje og strække dig selv i akavede positioner. Derfor er Salia 125 både skånsom for barn og forældre.

Recaro Salia 125 kombinerer de prisvindende designs fra Recaro Kids´ andre autostole med lidt ekstra luksus og lækkert moderne design, for den kvalitetsbevidste forælder.

Med Salia 125 Prime-modellen får du desuden vores nyudviklede luksusbetræk, der sikrer dit barn en endnu mere behagelig og stilfuld køretur.

kr. 3.550,00 Inkl. moms

RECARO Salia 125 – Select

Beskrivelse

 

 

LANG BRUGSPERIODE

 Salia 125 imponerer med en lang brugsperiode – velegnet til nyfødte og helt op til syv år (+/-). Den højdejusterbare nakkestøtte tilpasser sig perfekt til børnenes højde og Recaro Salia 125 vokser sammen med dit barn.

 

 

360 GRADERS ROTATION

Takket være den praktiske 360 graders rotationsfunktion kan sædet drejes med kun én bevægelse for lettere placering af barnet i autostolen. Dette skåner forældrenes ryg og hjælper til at barnet sættes korrekt og komfortabelt i Recaro Salia 125 hver gang.

 

ASP (ADVANCED SIDE PROTECTION)

De ud klappelige beskyttere kan hurtigt og enkelt klappes ud på Recaro Salia 125. I tilfælde af en sidekollision, reducerer energiabsorberingerne den kraft, der ellers vil ramme barnet og dermed højnes sikkerheden i autostolen.

Beskytterne skal altid installeres på dørsiden.

 

Recaro Salia 125 ventilation

 

 

LUFTVENTILATIONSSYSTEM

Det gør det særligt behageligt på de varme danske sommerdage at Recaro, i Recaro Salia 125 har indbygget deres velkendte ventilations systemer, der sørger for luften kan cirkulerer rundt om barnet.

Hemmeligheden bag en god rejse er at nyde turen, og det geniale design af Salia 125 sørger for, at alle gør det.

 

INTUITIV INSTALLATION

Brugen af ISOFIX og I-Size benet gør installationen enkel, hurtig og sikrer en stabil og sikker placering af autostolen i bilen. Derudover opfylder Recaro Salia 125 de strenge I-Size-sikkerhedsstandarder (R129).

De tre forankringspunkter holder sædet på plads og absorberer de energier, der kan gøre yderlig skade på barnet i tilfælde af en ulykke.

Recaro Salia 125 ligge position

ENHÅNDS-TILBAGELÆNING

Salia 125 autostolen har fem tilbagelænede stillinger. Uanset om barnet er spændt fast med det integrerede HERO selesystem eller med bilens sikkerhedssele. Hvilestillingen er meget flad og giver fremragende komfort.

Og det bedste af det hele! Den kan justeres med kun en enkelt hånd.

Læs og lær:

Dansk manual – Recaro Salia 125 

 

 

Select/Prime

Fra Recaro Kids 2020 kollektion har der været mulighed for at vælge mellem to forskellige stoftyper – Select og Prime.Forskellen er udelukkende et valg mellem Recaros sædvanlige høje stofkvalitet og så den nye Prime, der tager stofkvaliteten til et nyt niveau.
Med Prime får du en stofkvalitet ud over det sædvanlige samt fine diskrete syninger, der tilsammen giver et mat og super moderne look.
Vælger du derimod Select får du den et mere shiny look og knald på farverne i det mere fint vævet stof
Både Select og Prime er aftageligt og vaskbart stof.
BEMÆRK: Læs altid manualen inden vask.

Læs mere om Recaro Kids HER!

Yderligere information

Vægt 20 kg