RECARO Salia Elite – Select

0 – 18 kg | 40 – 105 cm | max. 4 år

Den eksklusive autostol, der passer både på barn og forældre – nu også til de allermindste

Med en RECARO Salia Elite starter køreturen altid med et smil. Både for forældre og barn. Salia Elite I-Size har desuden en innovativ, aftagelig infant carrier, der giver dig en alt-i-en-løsning, som passer selv til de helt små størrelser. Med en vægt på kun 2,9 kg af- og påmonteres infant carrieren nemt i det roterende, bagud vendte sæde, der kan bruges til børn op til 105 cm.

RECARO Salia er autostolen til den kvalitetsbevidste forælder, som ikke kun vil passe på sin ”guldklump” med den højeste sikkerhedsstandard (I-Size), men også ønsker at gøre det hele lidt lettere og smartere for sig selv.

Med RECARO Salia 360 graders rotations-funktion får du som forælder mulighed for at placere dit barn korrekt i autostolen uden at skulle bøje og strække dig selv i akavede positioner, som kan give problemer med ryggen resten af dagen.

RECARO Salia kombinerer de prisvindende designs fra RECARO Kids andre autostole med lidt ekstra luksus for den kvalitetsbevidste forælder.

OBS: Fordi kassen med Salia Prime vejer mere end 20 kg., bliver pakken leveret hjem til dig og båret til kantstenen, i modsætning til andre stole, der leveres til din lokale pakkeshop. Det betyder, at du skal være hjemme for at modtage den. Du kan selvfølgelig også få den leveret til eksempelvis din arbejdsplads.

kr. 4.490,00 Inkl. moms

RECARO Salia Elite – Select

Beskrivelse

2-i-1-innovation

Som den første i verden, kombinerer Recaro Salia Elite spædbarnsautostolen og autostolen. Alle sikkerhedsrelevante funktioner er indbygget i sædet. Med en vægt på kun 2,9 kg, er spædbarnsautostolen super håndterbar, når du er uden for køretøjet. På denne måde gør det hverdagen for den aktive familie let. Og de små? De kan læne sig tilbage, slappe af og fortsætte med at drømme.Recaro Salia Elite 360 graders drejefunktion360 granders rotation

Med et enkelt greb kan hele autostolen drejes 360 grader. Det giver en sikker og ergonomisk placering af dit barn. 5 punkts selen fastgøres og løsnes nemt inden autostolen igen roteres til den valgte position. På den måde er du sikret en skånsom ind- og udstigning. Både for barn og forældre. Basen følger med i pakken, når du køber en Recaro Salia Elite.

Sidekollisionsbeskyttere for maksimal beskyttelse.

De integrerede sidekollisionsbeskyttere kan hurtigt og enkelt foldes ud til dørsiden. I tilfælde af en sidekollision reduceres de energipåvirkninger, som kan være skadelige for dit barn, markant. Kombinationen af ​​Recaros unikke sædestruktur og sidekollisionsbeskyttere giver den ultimative beskyttelse ved sidekollisioner i enhver bilI-size sikkerhedsgodkendt

Når vi transporterer vores børn, er der en ting, vi aldrig går på kompromis med: Sikkerhed.

Recaro Salia Elite opfylder de strenge sikkerhedsstandarder i overensstemmelse med UN R129, den højeste standard. Derudover er alle Recaros autostole udviklet med erfaringer fra en lang række høj-risiko brancher, så som flyindustrien og racerbiler, som RECARO også udvikler sæder til.

Højdejusterbar nakkestøtte

Uanset alder, er en ergonomisk kropsholdning vigtig. Den højdejusterbare nakkestøtte og integrerede Hero sele giver maksimal siddekomfort, understøtter en sund holdning og giver optimal sikkerhed.Indikatorer – så du aldrig er i tvivl!

De praktiske indikatorer på basen giver grønt lys, når basen og autostolen er korrekt installeret i bilen og rødt, når det ikke er tilfældet. Du er aldrig i tvivl om dit barns sikkerhed og kan derfor trygt køre afsted, når der er grønt over hele linjen.Recaro Salia Elite KlapvognRecaros unikke kombinationssystem

Det er sjældent, at et eventyr ud i verdens slutter i bilen – derfor er RECARO’s produkter designet, så de kan bruges sammen – også når der skiftes transportmiddel. Ved hjælp af Recaros adapter til klapvogne, er det muligt at foretage et hurtig og skånsomt skift fra bil til gåtur, uden at barnet vågner. Det giver dig mulighed for at komme videre med dagens gøremål, uden at skulle flytte rundt på den lille og risikere at afbryde skøndhedssøvnen.

 

 

RECARO – Sikkerhed i verdensklasse

 

Memoryskum i nakkestøtten:

   Gør det behageligt for barnet og er især god til stødabsorbering i tilfælde af kollision eller andre uforudsete hændelser.

5-punkts selesystem:

    Den intuitive og centrale selejustering med HERO-selevejledning gør det muligt at fastgøre barnet sikkert og enkelt i sædet – hver gang.

Siddeskum:

    Tilpasser sig perfekt til dit barns kropsform og giver den højeste grad af komfort.

Intuitiv betjening med én hånd:

    Alle vigtige funktioner kan intuitivt betjenes med én hånd for mere fleksibilitet.

    Luftventilationssystem:

    Det passive luftventilationssystem gør køreturen særlig behagelig og hjælper med at opretholde en behagelig temperatur omkring barnet selv på de varmeste dage.

 Patenteret HERO sikkerhedssystem:

    En enkelt enhed, der består af skulderpuder, skulderrem og hovedstøtte forhindrer selen i at roterer, glide og forenkler den i forvejen sikre og lette fastgørelsesproces.

Justerbart støtteben:

    Let at justere i køretøjet og forbedrer stabiliteten.

 Et-klik installation med ISOFIX:

    Enklere og mere sikker installation med et enkelt klik på den integrerede ISOFIX-base uden køretøjets sikkerhedssele.

 

Select/Prime

I den nye Recaro Kids 2020 kollektion har du mulighed for at vælge mellem to forskellige stoftyper – Select og Prime.

Forskellen er udelukkende et valg mellem Recaros sædvanlige høje stofkvalitet og så den nye Prime, der tager stofkvaliteten til et nyt niveau.

Med Prime får du en stofkvalitet ud over det sædvanlige samt fine diskrete syninger.

Både Select og Prime er aftageligt og vaskbart stof.

BEMÆRK: Læs altid manualen inden vask.

Læs mere om Recaro Kids HER!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=yu_9gMT6Bc4&feature=emb_logo

Yderligere information

Vægt 20 kg
Farver

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,