Vi har virkelig glædet os til at åbne den spritnye Recaro Kids webshop. I vores første indlæg vil vi fortælle lidt om tankerne bag projektet og hvad vi gerne vil opnå.

Det skal ikke være nogen hemmelighed: På mange måder er det her en helt ny verden for os.

I slutningen af 2019 overtog vi – det vil sige Innoseat A/S og Langhøj-koncernen – importen af Recaro-produkter i Danmark. Det gjorde vi med en vis ærefrygt, men også med stor stolthed. Igennem mange år har vi nemlig i Langhøj-regi oplevet, hvordan Recaro-sæder har gjort en kæmpe forskel for vores kunder, der ofte ikke har kunnet bruge andre sæder end netop Recaros, hvis de skal komfortabelt fra A til B.

Heldigvis er vi et stærkt team bestående af alt fra ingeniører, tidligere racerkørere og vigtigst af alt forældre, der hver eneste dag bruger autostole til vores børn. Derfor har vi en helt masse forskellige kompetencer, som vi tænker kan skabe værdi for vores lille webshop for at kunne yde den bedste service og sikkerhed til dig og dine børn.

Vores ønske er at passe så godt på alle børn i trafikken, som overhovedet muligt. Vi ved at Recaro er et af de mest sikre produkter på marked. Det, kombineret med et utal af design priser som 2020 produkterne allerede har vundet, gør os stolte og sikre i vores sag, når vi siger at vi her har verdens bedste autostole.

Hos Recaro Kids Shop Danmark er der ingen fordyrende mellemled. Vores filosofi er at det skal være nemt at handle med og hos os. Vi er den danske importør af Recaro og derfor er dette den direkte vej fra og til det verdensomspændende brand Recaro.

Vi har en masse på hjertet og vil løbende dele en alt vi ved omkring produkter, test, tanker og ikke mindst en lærerigt info, så du aldrig er i tvivl om at dit barn er sikret forsvarligt og behageligt på køreturen. Så har du da i det mindste den bekymring mindre i en sikkert travl hverdag, som er kendetegnende for stort set alle børnefamilier.

Velkommen

Recaro Kids Danmark Teamet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *