Internationalt brand - Dansk kundeservice

Recaro Kids Danmark ejes og drives af den danske importør af Recaro – Innoseat A/S.
Webshoppen har til formål at give hele Danmark mulighed for at købe nogle af de bedste og mest sikre autostole på markedet, uden fordyrende og besværlige mellemled. Dette er den mest direkte vej fra fabrikken til forbrugeren. Det tror vi på er en fordel for både dig som kunde og os som virksomhed.

Prisvindende autostole
Hos Recaro Kids Danmark er vores mål, at så mange børn som muligt får den sikreste rejse fra A til B. Heldigvis hører det for de fleste til sjældenhederne, at de oplever uheld – men når vi gør, så er den sikkerhed, vi kan give vores børn, det absolut vigtigste.

Derfor er vi stolte over at kunne præsentere en række af produkter, som ikke bare lever op til de danske og europæiske sikkerhedsstandarder, men ofte ligger langt over. Faktisk er de så langt fremme i feltet, at de igen og igen og igen vinder store, internationale priser for deres innovative design.

Det skal også være nemt
Men selvom vi ved, at sikkerhed er den absolut højeste prioritet hos alle forældre, gør det jo heller ikke noget, hvis det også er nemt.

Hos RECARO Kids Shop er der derfor altid gratis fragt ved alle køb. Og skulle du ikke være tilfreds med produktet, er det også gratis at sende varen retur. Derudover yder vi selvfølgelig to års fabriksgaranti på alle autostole. Vi sætter en ære I at kunne opretholde et højt service niveau over hele linjen, så du kan holde fokus på det der i betyder mest: Nemlig dit barn.

 

Besøg vores showroom i Viby J

Er du i tvivl om, hvilken stol du skal vælge? Vil du afprøve stolen og se, om den passer til din bil og dit barn? Eller vil du gerne have en personlig og professionel rådgivning?

Så er du velkommen til at komme forbi vores showroom i Viby J og se, om Recaro’s autostole er det rigtige fit for dig og dit barn.

Vi er en lille virksomhed og er af og til ude af huset til møder og arrangementer. Derfor bedes du kontakte os, for at aftale dit besøg, så vi er helt sikre på, at der er en af vores medarbejdere på matriklen, når I kommer forbi.

Du kan kontakte os på info@recarokidsdanmark.dk eller +45 20 77 77 24.

Vores adresse er Hasselager Centervej 26, 8260 Viby J.

Er det lidt for langt at køre, eller vil du gerne teste stolen i dit eget hjem? Så husk, at vi har fri retur på alle varer, der returneres i oprindelig stand og indpakning.

RECARO siden 1906

Recaro er verdensomspændende brand som både laver sæder til fly, biler, racerbiler, lastbiler og busser – Med andre ord: De er muligvis den virksomhed i verden, der har den mest dybdegående viden og erfaring indenfor både ergonomi, design og sikkerhed.

Den viden og teknologiske udvikling Recaro opbygger, ved at lave sæder til professionelle racerløb og flysæder, anvender de, når de udvikler autostole. Dermed er du sikret at din autostol ikke bare lever op til de stigende krav fra myndighederne, men rent faktisk udvikles i takt med den seneste teknologi indenfor sikkerhed og komfort.