Internationalt brand - Dansk kundeservice

Recaro Kids Danmark ejes og drives af den danske importør af Recaro – Avant Denmark A/S – Biludstyr.dk.

Vi bestræber os altid på hurtig og korrekt levering.

Prisvindende autostole
Hos Recaro Kids Danmark er vores mål, at så mange børn som muligt får den sikreste rejse fra A til B. Heldigvis hører det for de fleste til sjældenhederne, at de oplever uheld – men når vi gør, så er den sikkerhed, vi kan give vores børn, det absolut vigtigste.

Derfor er vi stolte af at kunne præsentere en række af produkter, som ikke bare lever op til de danske og europæiske sikkerhedsstandarder, men ofte ligger langt over. Faktisk er de så langt fremme i feltet, at de igen og igen og igen vinder store, internationale priser for deres innovative design.

Det skal også være nemt
Men selvom vi ved, at sikkerhed er den absolut højeste prioritet hos alle forældre, gør det jo heller ikke noget, hvis det også er nemt.

Hos RECARO Kids Shop er der derfor altid gratis fragt ved alle køb.( Bemærk!  på Recaro Salia Elite modellerne, opkræves et forsendelses tillæg på 75 kr. grundet oversize forsendelse som derfor også kun kan leveres til din adresse) Skulle du ikke være tilfreds med produktet, er det også gratis at sende varen retur. Derudover yder vi selvfølgelig to års fabriksgaranti på alle autostole. Vi sætter en ære I at kunne opretholde et højt service niveau over hele linjen, så du kan holde fokus på det der i betyder mest: Nemlig dit barn.

RECARO siden 1906

Recaro er verdensomspændende brand som både laver sæder til fly, biler, racerbiler, lastbiler og busser – Med andre ord: De er muligvis den virksomhed i verden, der har den mest dybdegående viden og erfaring indenfor både ergonomi, design og sikkerhed.

Den viden og teknologiske udvikling Recaro opbygger, ved at lave sæder til professionelle racerløb og flysæder, anvender de, når de udvikler autostole. Dermed er du sikret at din autostol ikke bare lever op til de stigende krav fra myndighederne, men rent faktisk udvikles i takt med den seneste teknologi indenfor sikkerhed og komfort.