Om Recaro Kids Danmark

Internationalt brand – Dansk kundeservice

Recaro Kids Danmark ejes og drives af den danske importør af Recaro – Innoseat A/S.
Webshoppen har til formål at give hele Danmark mulighed for at købe nogle af de bedste og mest sikre autostole på markedet, uden fordyrende og besværlige mellemled. Dette er den mest direkte vej fra fabrikken til forbrugeren. Det tror vi på er en fordel for både dig som kunde og os som virksomhed.

Prisvindende autostole
Hos Recaro Kids Danmark er vores mål, at så mange børn som muligt får den sikreste rejse fra A til B. Heldigvis hører det for de fleste til sjældenhederne, at de oplever uheld – men når vi gør, så er den sikkerhed, vi kan give vores børn, det absolut vigtigste.

Derfor er vi stolte over at kunne præsentere en række af produkter, som ikke bare lever op til de danske og europæiske sikkerhedsstandarder, men ofte ligger langt over. Faktisk er de så langt fremme i feltet, at de igen og igen vinder store, internationale priser for deres innovative design.

Det skal også være nemt
Men selvom vi ved, at sikkerhed er den absolut højeste prioritet hos alle forældre, gør det jo heller ikke noget, hvis det også er nemt.

Hos RECARO Kids Shop er der derfor altid gratis fragt ved alle køb. Og skulle du ikke være tilfreds med produktet, er det også gratis at sende varen retur. Derudover yder vi selvfølgelig to års fabriksgaranti på alle autostole. Vi sætter en ære I at kunne opretholde et højt service niveau over hele linjen, så du kan holde fokus på det der i betyder mest: Nemlig dit barn.

RECARO siden 1906

Recaro er verdensomspændende brand som både laver sæder til fly, biler, racerbiler, lastbiler og busser – Med andre ord: De er muligvis den virksomhed i verden, der har den mest dybdegående viden og erfaring indenfor både ergonomi, design og sikkerhed.

Den viden og teknologiske udvikling Recaro opbygger, ved at lave sæder til professionelle racerløb og flysæder, anvender de, når de udvikler autostole. Dermed er du sikret at din autostol ikke bare lever op til de stigende krav fra myndighederne, men rent faktisk udvikles i takt med den seneste teknologi indenfor sikkerhed og komfort.

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt Os

Vi er klar til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp, så udfyld formularen eller send os en email på adressen til herunder.

Telefon/E-mail:

+45 20 77 77 24
krm@innoseat.dk

Adresse:

Innoseat A/S
Hasselager Centervej 26,
8260 Viby J.
CVR: 40958096

Send os din besked