RECARO Celona:

Et unikt kombinationssystem

Med Recaro’s klapvogne, har overgangen fra køretur til gåtur aldrig været nemmere.

RECARO Celona er en helt ny måde at tænke klapvogne på. Den modulære opbygning betyder, at du har muligheden for altid at have det rigtige sæde eller den rigtige lift – lige meget situationen.

Celona-stellet matcher desuden RECARO’s spædbørnsstole, så du uden problemer kan montere stolen uden at barnet skal forstyrres.

Aktivt eventyr eller en lille lur:

Ét stel til alle situationer

Når man er på tur med de alleryngste, skal man være fleksibel – og det kræver, at man holder alle muligheder åbne.

Med Celona’s kombinationsmuligheder kan du hurtigt skifte mellem stol, lift eller autostol, som det passer. Det betyder også, at du ikke behøver vælge mellem klap- og barnevogn – du kan få begge dele og mere til.

På Celona-stellet kan du montere: Lift, letlift, klapvognssæde (der kan monteres både forud og bagud), Avan autostol og Recaro Salia’s infant carrier.

Recaro Kombivogn

Simpelt og godt:

Recaro Easylife Elite 2

Når du skal mødes med venner på caféen eller skal ud på en længere gåtur i kuperet parkterræn, så er Easylife Elite med dig hele vejen.

Det fuldt justerbare ryglæn og benstøtte giver dit bøan en behagelig hvilestilling helt fra begyndelsen og det brugervenlige design sikrer, at du har den optimale køreoplevelse og nemt kan pakke klapvognen væk, når du ikke bruger den.

Baby sover trygt videre
Med mulighed for at koble autostolen på rammen, er der ingen grund til alarm, når I skifter fra bil til klapvogn – luren kan uforstyret fortsætte.

Og når det er tid til at komme tilbage i bilen, drager mor og far fordel af enhånds-foldemekanismen, som gør det nemt og hurtigt at pakke vognen væk – selv med et barn på armen.