RECARO Easylife Elite 2

< 15 kg | max. 3 år

Når du skal mødes med venner på caféen eller skal ud på en længere gåtur i kuperet parkterræn, så er Easylife Elite med dig hele vejen.

Det fuldt justerbare ryglæn og benstøtte giver dit bøan en behagelig hvilestilling helt fra begyndelsen og det brugervenlige design sikrer, at du har den optimale køreoplevelse og nemt kan pakke klapvognen væk, når du ikke bruger den.

Baby sover trygt videre
Med mulighed for at koble autostolen på rammen, er der ingen grund til alarm, når I skifter fra bil til klapvogn – luren kan uforstyret fortsætte.

Og når det er tid til at komme tilbage i bilen, drager mor og far fordel af enhånds-foldemekanismen, som gør det nemt og hurtigt at pakke vognen væk – selv med et barn på armen.

kr. 1.890,00 Inkl. moms

RECARO Easylife Elite 2

Beskrivelse

Recaro Easylife Elite 2 foldbar klapvogn

Enkelthånds foldemekanisme

Som forælder er det sjældent, at du har begge hænder fri. Recaro Easylife Elite 2 kan nemt og hurtigt foldes sammen med bare en hånd. Den handy design betyder, at du nemt både slår klapvognen og og sammen så hele familien er klar til en dag på eventyr. Den kompakte størrelse gør, at den i sammenfoldet stand optager et minimum af plads i bagagerummet. Perfekt til de længere rejser, hvor der er masser af andre essentielle børne-pakkenelliker, der fylder godt op i bagagerummet.

Ergonomisk og tilbagelænet

Det justerbare ryglæn og benstøtte gør en tur i parken eller i skoven til en leg for dit barn. Du kan indstille en flad hvilestilling til din nyfødte eller forskellige siddestillinger til dit ældre barn – og justere undervejs, hvis den friske luft får øjnene til at falde i. Uanset om barnet sover dybt eller sidder op og er vågen, er komforten altid i top.

Recaros unikke kombinationssystem

Det er sjældent, at et eventyr ud i verdens slutter i bilen – derfor er Recaro Easylife Elite 2 designet, så de kan bruges sammen med Recaro autostolene – også når der skiftes transportmiddel. Ved hjælp af Recaro`s adapter til klapvogne, er det muligt at foretage et hurtig og skånsomt skift fra bil til gåtur, uden at barnet vågner. Det giver dig mulighed for at komme videre med dagens gøremål, uden at skulle flytte rundt på den lille og risikere at afbryde skøndhedssøvnen.

Recaro Easylife Elite 2 solskærm

Ekstra stor solskærm

Intet er værre end at få solen i øjnene – især, hvis man har en størrelse, hvor man ikke selv kan forhindre det. Den ekstra store solskærm med flex og SPF 50 giver en behagelig beskyttelse mod sol, vind og dårligt vejr. Uanset årstid kan intet komme i vejen for en familieudflugt eller tur på café.

Luftventilationssystem

På varme dage er en god luftcirkulation altafgørende. Med de luftige maskeindsatser sikrer du, at dit barn får den optimale luftgennemstrømning i klapvognen. Det giver frisk luft til barnets følsomme hud og forhindrer dit barn i at blive overophedet. På denne måde føler de små passagerer sig godt tilpas, selv når det danske sommervejr en sjælden gang imellem viser sig fra sin bedste side.

 

Select/Prime

I den nye Recaro Kids 2020 kollektion har du mulighed for at vælge mellem to forskellige stoftyper – Select og Prime.

Forskellen er udelukkende et valg mellem Recaros sædvanlige høje stofkvalitet og så den nye Prime, der tager stofkvaliteten til et nyt niveau.

Med Prime får du en stofkvalitet ud over det sædvanlige samt fine diskrete syninger.

Både Select og Prime er aftageligt og vaskbart stof.

BEMÆRK: Læs altid manualen inden vask.

 

Læs mere om Recaro Kids HER!

Yderligere information

Vægt 1 kg
Alder

Vægt

,

Højde

,