Celona stel – Sort

< 22 kg | max. 4 år

Gå på opdagelse med hele familien. Med Celona klapvognen er du og dit barn klar til at tage på tur, fra det sekund de kommer til verden. Vores modulære system, hvor du kan kombinere Celona med en række forskellige ligge- og siddeløsninger, gør Celona til den fleksible løsning, der passer til enhver situation.

Systemet gør det muligt ikke bare at bruge et almindeligt klapvognssæde, men at montere både en almindelig babylift, en sommerlift eller jeres autostol, så jeres barn har det behageligt, lige meget vejr, vind eller hvor I skal hen.

De store baghjul og den fantastiske affjedring sikrer, at selv ture i ujævnt terræn bliver så behagelige som muligt. Det ergonomisk udformede ryglæn og den integrerede hovedstøtte stabiliserer de følsomme nakkemuskler og sikrer, at barnet kan slappe fuldstændig af – og måske få sig en lille lur, imens mor og far gør alt arbejdet.

kr. 3.750,00 Inkl. moms

Tilgængelig på restordre

Celona stel – Sort

Beskrivelse

4-i-1 løsning

Lad bare barnet sove videre, når I skal ud at gå. Med Celonas kombinationsmuligheder, er der nemlig ingen grund til at flytte baby væk fra hvor han eller hun allerede sover godt. Om det er en tur i klapvognen med frit udsyn til den spændende verden omkring os eller en solid lur i babyliften, så kobler I enheden på vognen og tager afsted. I kan endda også montere jeres Avan autostol eller Salia Elite spædbørnsindsats på stellet, hvis I har været på farten.

Ergonomiske indstillingsmuligheder

For at sikre, at barnet altid sidder eller ligger behageligt, kan både ryglæn og benstøtte reguleres til en ergonomisk og afslappet stilling med en enkelt hånd. Nemt, praktisk og behageligt også for mor og far.

Højde-justerbar hovedstøtte med integreret sele

Med en enkelt hånd kan du nemt justere hovedstøtte og sele. På den måde kan du nemt indstille klapvognen i takt med at barnet vokser. Den ergonomiske polstring omkring hovedet sikrer yderligere komfort og hindrer det følsomme hoved i at glide frem og tilbage, imens barnet sover. Skulderpuder og et blødt selespænde, der holder barnet fast i den korrekte position sikrer at komforten er i top

 

 

 

Med til højbords

Det er altså spændende, det de voksne laver. Især når de sidder ved bordet og snakker om alt muligt. Med Celona-klapvognen kan baby heldigvis nemt følge med. For med en siddehøjde på 50 centimeter, kan man kigge op over de fleste bordkanter og deltage i samtalen. Det betyder også, at du ikke behøver flytte barnet over i en højstol eller sidde med dem på skødet, når I bliver sultne på jeres eventyr – for med en Celona kan mor og far nemt lange de foretrukne godbidder ned til familiens mindste

 

 

 

 

Klar til off-road

Med affjedring på alle 4 hjul og et chassis med fokus på komfort sikrer, at barnet sidder godt selv på de mest ujævne underlag. Det betyder, at Celona let kommer igennem det meste terræn, hvor andre klapvogne må give op.

 

 

Enhånds-foldemekanisme
Med en enkelt hånd kan du nemt klappe Celona sammen til transport i bilen eller opbevaring i skabet eller skuret. Klapvognen kan foldes sammen, lige meget om sædet vender fremad eller bagud. Sammenfoldet fylder Celona minimalt og er derfor den perfekte klapvogn til en familie, der vil ud på eventyr.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Alder

,

Højde

,

Vægt

,