RECARO Avan – Prime

< 13 kg | 40 – 83 cm | max. 15 måneder

Avan er RECARO’s prisvindende autostol til de helt små, som har fået topkarakter blandt danske mødre.

Med Avans unikke kombination af førsteklasses sikkerhed, komfort og design, får du den ultimative køreoplevelse for den lille ny. Uanset om den sikres med RECARO’s I-Size base eller ved hjælp af bilens sikkerhedssele, er din baby optimalt beskyttet i bilen med en RECARO Avan.

Testet af mødre – 5/5 i Momstertest 2021
I 2020/2021 blev Avan testet af en gruppe af danske mødre og fik 5 af 5 stjerner i alle kategorier – og af alle mødre. Den fik dermed den højeste score, 45/45 point, hvilket giver “Et meget stort 5-tal”

Avan vandt desuden i 2020 prisen som Årets Produkt ved Plus X Awards, verdens største og mest anerkendte prisuddeling i innovation indenfor teknologi, sport og livsstil.

Juryen skrev blandt andet, at:

“Avan fra Recaro Kids sætter høje standarder indenfor kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed. De luksuriøse tekstiler er omhyggeligt fabrikeret. De smarte åbninger i den ydre skal og netmaskerne i sædestoffet garanterer en kontinuerlig luftcirkulation. Med det patenterede Hero-bælte bliver babyen nemt og sikkert fastspændt. Når du frigør babyen flipper det intelligente bæltespænde automatisk fremad, så du sikres, at barnet ikke sidder på det.”

kr. 1.750,00 Inkl. moms

RECARO Avan – Prime

Beskrivelse

Recaro Avan kombinationssystem

Fleksibelt kombinationssystem

Med RECARO’s I-Size-base installeres Recaro Avan i bilen med et enkelt klik. Ved at kigge på de brugervenlige indikatorer, ved du med det samme, om stolen er korrekt installeret og klar til afgang. Når babyen bliver større, kan du desuden bruge basen i kombination med Recaro Kio op til en alder af ca. 4 år. På den måde er dit barn sikret en behagelig køretur de første år, uden at det bliver en dyr fornøjelse for mor og far.

Unik ventilationsløsning

Frisk luft gør bare bilturen bedre. Med RECARO’s unikke luftcirkulationssystem,  reguleres lufttemperaturen naturligt i takt med resten af bilen. Det sikres via lufthuller i den ydre skal og ventilerende indlæg i selve sædet, som muliggør kontinuerlig luftcirkulation.

Den højeste standard af komfort og velvære er en selvfølge med Recaro Avan, uanset om familien er på smuttur til bedsteforældrene eller på de lange ture sydpå om sommeren. På denne måde holdes de små opdagelsesrejsende altid i det bedste humør under hele køreturen.

 

Let af have med på farten – i og udenfor bilen

Som forælder til en baby er der altid noget, som skal bæres. Derfor har vi designet Recaro Avan i stærke, lette materialer, så den med en vægt på kun 4,1 kg også kan bæres længere tid ad gangen. Nyd tiden med din baby uden at skulle bekymre dig om at få ondt i ryggen.

Recaro Avan seleteknologi

Patenteret seleteknologi

Med den patenterede HERO-sele, får du en enkel og sikker fastspænding, som holder den lille på plads uden at stramme eller gnave. Når babyen skal placeres i stolen, vippes selelåsen fremad og forbliver i den position, indtil du har spændt selen fast. På denne måde bliver det let at sætte barnet på plads, uden at barnet sidder på selelåsen, og du kan hurtigt spænde baby fast i autostolen sikkert og komfortabelt.

Recaros unikke kombinationssystem

Det er sjældent, at et eventyr ud i verdens slutter i bilen – derfor er RECARO’s produkter designet, så de kan bruges sammen – også når der skiftes transportmiddel. Ved hjælp af Recaros adapter til klapvogne, er det muligt at foretage et hurtig og skånsomt skift fra bil til gåtur, uden at barnet vågner. Det giver dig mulighed for at komme videre med dagens gøremål, uden at skulle flytte rundt på den lille og risikere at afbryde skøndhedssøvnen.

Ekstra stor solskærm

Intet er værre end at få solen i øjnene – især, hvis man har en størrelse, hvor man ikke selv kan forhindre det. Den ekstra store solskærm, med UPF 50 solbeskyttelse, giver maksimal beskyttelse til babyens følsomme hud i de solrige sommermåneder eller på familieferien. På denne måde er det sjovt for alle at være udenfor, uanset alder.

 

Det lavpraktiske

Fra fødslen til en højde på ca. 83 cm (ca. 15 måneder) kan spædbarnsautostolen Avan kun bruges bagudvendt. Den kan enten hurtigt og nemt klikkes på I-Size-basen eller være fastgjort ved hjælp af køretøjets sikkerhedssele. Du kan bruge autostolen Kio til dit barn fra en højde på ca. 60 cm (ca. 3 måneder) eller med det ekstra spædbarnsindlæg allerede fra fødslen. Vi anbefaler at bruge autostolen bagudvendt så længe som det kan lade sig gøre – gerne op til en højde på ca. 105 cm eller omkring 4 år. Når dit barn er ca. 16 måneder gammel, kan du også bruge autostolen fremadvendt, men vi anbefaler at den bruges bagudvendt så længe som muligt. Det giver den sikreste rejse – både de lange og de korte.

 

Select/Prime

I den nye Recaro Kids 2020 kollektion har du mulighed for at vælge mellem to forskellige stoftyper – Select og Prime.

Forskellen er udelukkende et valg mellem Recaros sædvanlige høje og prisvindende stofkvalitet og så den nye Prime, der tager stofkvaliteten til et nyt niveau.

Med Prime får du en stofkvalitet ud over det sædvanlige samt fine diskrete syninger.

Både Select og Prime er aftageligt og vaskbart stof.

BEMÆRK: Læs altid manualen inden vask.

Læs mere om Recaro Kids HER!

Yderligere information

Vægt 1 kg
Farver

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,